- Štítky blogu
- Zariadenie domácnosti
- Koberce
- taniere
- hrnčeky
- Kúpeľnové koberce
- Behúne
- pvc
- linoleu
- kúpelnové podložky
- koberce do izby
- umelá tráva
- koberce do chodby
- Jesenné trendy 2018
- Dizajn interiériu
- Doplnky do domácnosti
- šálky
- Plyšové koberce
- čalúnená textília
- Poťahové látky
- Poťahové látky na nábytok
- Provence
- Usporiadanie obývacej izby
- Nábytok
- Boxy a obedáre
- Riad
- Kuchynsky riad
- Nákup tovaru okamžite bez DPH
- Kuchynské drezy
- Bez DPH
- szco nakup bez dph
- Ako znížiť náklady
- Ako znížiť náklady na firmu
- Nákup bez DPH
- Nákup zo zahraničia
- tovar z Poľska bez DPH
- nakup bez dph v polsku
- nakup bez dph v zahranici
- nakup bez dph zo zahranicia
- nákup bez dph
- nákup bez dph v eu
- nakupovanie na firmu bez dph
- doplnky
- Drezy
- doplnky do domácnosti
- svietidlá
- osvetlenie
- hodiny
- zlaté doplnky
- Vodovodné batérie pod okno
Blog

10.09.2019
Boxy a obedáre
Doktor, strážca, zamestnanec čerpacej stanice - to je len niekoľko príkladov povolaní, ktoré zahŕňajú prácu na zmeny. Ako správne jesť pri práci v noc...
čítať celé

10.09.2019
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
Provensálsky štýl v byte je spojený s bielym, jemným šedým a svetlým drevom. Obývacia izba a kuchyňa sa dokonale hodia k tomuto typu usporiadania. Na ...
čítať celé

10.09.2019
Poťahové látky na nábytok do miestností - ako sa líšia?
Nábytok do obývacej izby je možné okrem iného čalúniť koža, velúr alebo Alcantara. Vykazujú rôzne vlastnosti, majú výhody a nevýhody. Výhodou pohovky ...
čítať celé
09.09.2019
Tri recepty na senzačnú mäsovú paštétu
Cesty sú známe už v starom Ríme. Skutočnými pánmi ich pečenia sa však stali Francúzi. Práve od nich prišla móda tejto pochúťky z mäsa. V 16. storočí boli kuchári okrem kuchárov zamestnávaní na bohatých súdoch, ktorí dokázali vyčarovať skutočné špeciality z rôznych druhov mäsa a iných prísad. V súčasnosti každá žena v domácnosti vie, že ich príprava nie je len ľahká, ale tiež vám umožňuje zbaviť sa prebytočného mäsa uvareného v bujóne alebo v pečenej pečeni. Kulinárski odborníci sa domnievajú, že jej chuť závisí od kvality mäsa, správne zloženého korenia, starostlivého a opakovaného mletia a miesenia zložiek. Je tiež dôležité pridať správne množstvo tuku, aby sa jedlo nerozpadlo.
Ako urobiť vynikajúcu paštétu? Tu sú naše návrhy:
Paštéta so sušenými slivkami
Ak chcete urobiť túto vynikajúcu paštétu, musíte pripraviť:
- Talian,
- 0,5 kg bravčového mäsa,
- 40 dkg kuracej pečene,
- 30 dkg surovej slaniny,
- 2 cibule,
- 6 vajec,
- 3 strúčiky cesnaku,
- hrsť sušené huby,
- 10 dkg olúpaných vlašské orechy,
- niekoľko prerezávať,
- 2 bobkové listy,
- 4 zrná nové korenie,
- roll
- malú pohárik portského alebo sladkého vína.
pleseň namažte tukom, posypte pekáčom a dajte plátky slaniny. Pečieme pri 180 stupňov asi hodinu. mlynček na mäso - manuálne alebo elektrické. Výhodne trikrát pre homogénnu hmotu. K mletým prísadám pridajte 6 žĺtkov, vylúpané bielkoviny, chlieb nasiaknutý mliekom a ostatné prísady. Všetko je dôkladne premiesené a ochutené soľou, korením, muškátovým orieškom a zázvorom. Obdĺžnikové Vyhotovenie: Talianku varíme spolu s bravčovým mäsom vo veľkom hrnci. Smažte pečeň na cibuľke s bobkovým listom a korením. Potom prejdeme mäso
srnčia paštéta s brusnicami
Pripraví
- 60 dkg srnec,
- 10 dkg mastnej slaniny,
- 50 ml koňaku,
- 1 žĺtok,
- 100 ml bujónu,
- 2 ovocie borievky,
- 2 cibule,
- 10 dkg sušená brusnica,
- 100 ml vody,
- 10 dkg cukru,
- bobkový list,
- tymián,
- rozmarín,
- 3 čajové lyžičky želatína,
- soľ, korenie,
- chlieb namočený v mlieku,
- slanina 30 dag
- maslo namastí pleseň.
želé formy. Podávajte spolu s paštétou. plesne (hliník, sklo, porcelán alebo silikón) namazané maslom a na spodnej strane lemované slaninou. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 50 minút. V tomto okamihu pripravíme želé: brusinky na chvíľu povaríme vo vode, pridáme cukor, premiešame, prelejeme a preosejeme cez sito. Pridajte k drviacej hmote želatínu. Dôkladne premiešajte, kým sa želatína nerozpustí. Vyňatie pôdy z chladu a sústredenie v poprave: smažte mäso, tuk a bylinky a pridajte cibuľu a koňak. Všetko rozmelte v kuchynskom robote, najlepšie trikrát, aby bola paštéta kompaktná, potom do hmoty pridajte žĺtky, korenie, rolku, vývar a ručne ju mieste. Potom preložte do
Paštéty s mäsom, červenou šošovicou a sušenými paradajkami
potreba
- 40 dkg tepelne upraveného mäsa,
- 50 dkg lalok,
- 30 dkg slanina,
- 15 dkg červená šošovka,
- 10 dkg sušené paradajky,
- 5 polievkových lyžíc olivový olej alebo olej,
- 4 vajcia,
- 2 strúčiky cesnaku,
- cibuľa,
- veľa čerstvého koriandra,
- citrónová šťava,
- soľ, korenie,
- mletá rasca
- chlieb namočený v mlieku.
Vykonanie: mäso niekoľkokrát pomelíme v kuchynskom robote, šošovicu uvaríme vo vode, až kým nebude mäkká, sceľovaná a zmiešaná s ostatnými prísadami. Nakoniec pridajte nasekané sušené paradajky. Miesiť všetko s vajíčkami a sezónami, a ak sú celé bude príliš suchá, pridáme viac vody a repkového oleja. Pleseň namažte maslom, posypte strúhankou a nakrájajte plátky slaniny na spodok misky. Predhrejte rúru na 180 stupňov a pečte 45 - 55 minút.
rajnice a vychutnajte si jeho lahodnú chuť. drevené podnosy a ozdobte čerstvými bylinkami. paterach alebo Ideálna paštéta by mala byť vlhká, pevná a chrumkavá . Ak chcete dobre rezať, použite ostrý nôž bez zubov. Môže sa podávať studená alebo teplá, podľa efektívnej chutí najlepšie s omáčkou - sladká s brusnicami, čučoriedkami, ríbezľami, černicami, korenistá - s pridaním chilli, chrenu, tartare s majonézou alebo osviežujúcim jogurtom , smotana a bylinky. Nalejeme to do