Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po - Pia 09:00 - 15:00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  • Kategórie blogu
Blog
Boxy a obedáre
10.09.2019
Boxy a obedáre
Doktor, strážca, zamestnanec čerpacej stanice - to je len niekoľko príkladov povolaní, ktoré zahŕňajú prácu na zmeny. Ako správne jesť pri práci v noc... čítať celé
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
10.09.2019
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
Provensálsky štýl v byte je spojený s bielym, jemným šedým a svetlým drevom. Obývacia izba a kuchyňa sa dokonale hodia k tomuto typu usporiadania. Na ... čítať celé
Poťahové látky na nábytok do miestností - ako sa líšia?
10.09.2019
Poťahové látky na nábytok do miestností - ako sa líšia?
Nábytok do obývacej izby je možné okrem iného čalúniť koža, velúr alebo Alcantara. Vykazujú rôzne vlastnosti, majú výhody a nevýhody. Výhodou pohovky ... čítať celé
Zobraziť všetky články
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Tri recepty na senzačnú mäsovú paštétu

Tri recepty na senzačnú mäsovú paštétu



Cesty sú známe už v starom Ríme. Skutočnými pánmi ich pečenia sa však stali Francúzi. Práve od nich prišla móda tejto pochúťky z mäsa. V 16. storočí boli kuchári okrem kuchárov zamestnávaní na bohatých súdoch, ktorí dokázali vyčarovať skutočné špeciality z rôznych druhov mäsa a iných prísad. V súčasnosti každá žena v domácnosti vie, že ich príprava nie je len ľahká, ale tiež vám umožňuje zbaviť sa prebytočného mäsa uvareného v bujóne alebo v pečenej pečeni. Kulinárski odborníci sa domnievajú, že jej chuť závisí od kvality mäsa, správne zloženého korenia, starostlivého a opakovaného mletia a miesenia zložiek. Je tiež dôležité pridať správne množstvo tuku, aby sa jedlo nerozpadlo.

Ako urobiť vynikajúcu paštétu? Tu sú naše návrhy:

Paštéta so sušenými slivkami



Ak chcete urobiť túto vynikajúcu paštétu, musíte pripraviť:

pleseň namažte tukom, posypte pekáčom a dajte plátky slaniny. Pečieme pri 180 stupňov asi hodinu. mlynček na mäso - manuálne alebo elektrické. Výhodne trikrát pre homogénnu hmotu. K mletým prísadám pridajte 6 žĺtkov, vylúpané bielkoviny, chlieb nasiaknutý mliekom a ostatné prísady. Všetko je dôkladne premiesené a ochutené soľou, korením, muškátovým orieškom a zázvorom. Obdĺžnikové Vyhotovenie: Talianku varíme spolu s bravčovým mäsom vo veľkom hrnci. Smažte pečeň na cibuľke s bobkovým listom a korením. Potom prejdeme mäso

srnčia paštéta s brusnicami



 brusnicová paštéta

Pripraví



želé formy. Podávajte spolu s paštétou. plesne (hliník, sklo, porcelán alebo silikón) namazané maslom a na spodnej strane lemované slaninou. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 50 minút. V tomto okamihu pripravíme želé: brusinky na chvíľu povaríme vo vode, pridáme cukor, premiešame, prelejeme a preosejeme cez sito. Pridajte k drviacej hmote želatínu. Dôkladne premiešajte, kým sa želatína nerozpustí. Vyňatie pôdy z chladu a sústredenie v poprave: smažte mäso, tuk a bylinky a pridajte cibuľu a koňak. Všetko rozmelte v kuchynskom robote, najlepšie trikrát, aby bola paštéta kompaktná, potom do hmoty pridajte žĺtky, korenie, rolku, vývar a ručne ju mieste. Potom preložte do

Paštéty s mäsom, červenou šošovicou a sušenými paradajkami



 paštéta so sušenými paradajkami

potreba

  • 40 dkg tepelne upraveného mäsa,
  • 50 dkg lalok,
  • 30 dkg slanina,
  • 15 dkg červená šošovka,
  • 10 dkg sušené paradajky,
  • 5 polievkových lyžíc olivový olej alebo olej,
  • 4 vajcia,
  • 2 strúčiky cesnaku,
  • cibuľa,
  • veľa čerstvého koriandra,
  • citrónová šťava,
  • soľ, korenie,
  • mletá rasca
  • chlieb namočený v mlieku.


Vykonanie: mäso niekoľkokrát pomelíme v kuchynskom robote, šošovicu uvaríme vo vode, až kým nebude mäkká, sceľovaná a zmiešaná s ostatnými prísadami. Nakoniec pridajte nasekané sušené paradajky. Miesiť všetko s vajíčkami a sezónami, a ak sú celé bude príliš suchá, pridáme viac vody a repkového oleja. Pleseň namažte maslom, posypte strúhankou a nakrájajte plátky slaniny na spodok misky. Predhrejte rúru na 180 stupňov a pečte 45 - 55 minút.

rajnice a vychutnajte si jeho lahodnú chuť. drevené podnosy a ozdobte čerstvými bylinkami. paterach alebo Ideálna paštéta by mala byť vlhká, pevná a chrumkavá . Ak chcete dobre rezať, použite ostrý nôž bez zubov. Môže sa podávať studená alebo teplá, podľa efektívnej chutí najlepšie s omáčkou - sladká s brusnicami, čučoriedkami, ríbezľami, černicami, korenistá - s pridaním chilli, chrenu, tartare s majonézou alebo osviežujúcim jogurtom , smotana a bylinky. Nalejeme to do
Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
© 2018 Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk