Logo
Neviete si rady? Zavolajte.
Po - Pia 09:00 - 15:00
0 ks
za 0,00 EUR
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
  • Kategórie blogu
Blog
Boxy a obedáre
10.09.2019
Boxy a obedáre
Doktor, strážca, zamestnanec čerpacej stanice - to je len niekoľko príkladov povolaní, ktoré zahŕňajú prácu na zmeny. Ako správne jesť pri práci v noc... čítať celé
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
10.09.2019
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
Provensálsky štýl v byte je spojený s bielym, jemným šedým a svetlým drevom. Obývacia izba a kuchyňa sa dokonale hodia k tomuto typu usporiadania. Na ... čítať celé
Poťahové látky na nábytok do miestností - ako sa líšia?
10.09.2019
Poťahové látky na nábytok do miestností - ako sa líšia?
Nábytok do obývacej izby je možné okrem iného čalúniť koža, velúr alebo Alcantara. Vykazujú rôzne vlastnosti, majú výhody a nevýhody. Výhodou pohovky ... čítať celé
Zobraziť všetky články
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Chrumkavé oblátky bez zosilňovačov
09.09.2019

Chrumkavé oblátky bez zosilňovačov



Chuť oblátok je spojená s prázdninami a bezstarostným detstvom. Nekvašené chatrče na promenádach v pobrežných mestách slúžia v sezóne miliónom obľúbeného dezertu Poliakov. Celý rok čakáme na tieto sviatočné pochúťky. Alebo možno zblázniť mimo sezónu a robiť doma chutné oplatky ?

Najlepšie wafle sú ...



zvonka chrumkavé a zlaté, vo vnútri vlhké a mäkké. Tí, ktorí sa ich snažili pripraviť, vedia, že dosiahnutie takéhoto účinku nie je ľahké. Na kulinárskych internetových fórach nájdeme veľa zúfalých príspevkov, ktoré hlásia zlyhania vafle. Spálené, surové vo vnútri, gumovité - to sú najbežnejšie vedľajšie účinky domáceho pečenia oblátok.

Po prvé, na výrobu chutných oplatiek potrebujete dobrý recept. Zložky by mali mať izbovú teplotu a cesto by malo mať hustú krémovú konzistenciu. Prírodné vafle , chrumkavé a mäkké vo vnútri, nepotrebujú prášok do pečiva ani sódu do pečiva. Tento jednoduchý recept neobsahuje žiadne zlepšujúce látky a cesto sa môže uchovávať v chladničke až 48 hodín.

Chrumkavé vafle bez prášku do pečiva



Ingrediencie (približne 8 ks)

vaflí. Zariadenie nevyžaduje mazanie tukom. Cesto sa nelepí na obal, pretože obsahuje olej. Aplikujeme ich rovnomerne a čakáme, kým sa začervenajú. bowls. Pridajte do žĺtkov postupne: múka, mlieko, olej a cukor. Potom dôkladne premiešajte pomocou mixéra. Vaflová konzistencia by mala byť rovnomerná a bez hrudiek. Pridáme do cesta predtým porazeného proteínu a jemne kombinovať celý. Zahrievame sa Príprava Najprv oddelíme žĺtky od proteínov. Bielkoviny bili do tuhej masy a žĺtky sa prekladali do hĺbky

Vafle sa najlepšie doručia okamžite, stále teplé. Ak nemáte v úmysle okamžite "absorbovať" všetkých, musíme ich rozložiť na mriežku, prípadne sa o niečo opierať alebo položiť na pohár. Týmto spôsobom dôkladne uschnú a po ochladení nestanú mäkké ani gumovité.

Add-ons



Každý má svoj obľúbený recept na servírovanie poleva. vafle . Najjednoduchšie je posypať tieto lahodné sladkosti množstvom ľadového cukru. Väčšina ľudí si však takýto dezert nedokáže predstaviť bez šľahačky. Chuť bude jedinečná, keď si ju vyrobíme sami. To je možné urobiť pomocou domáceho mixéra alebo v špeciálnom sifóne. Sifón na šľahačku vám umožní rýchlo ju pripraviť a ďalej uľahčiť uplatňovanie tejto nadýchanej pochúťky . Čerstvé ovocie, džemy, pochúťky alebo čokoládové lupienky sa so šľahačkou dobre hodia. Deti majú radi farebné sypanie. V mimosezóne používajme mrazené ovocie, ktoré si ľahko pripravíš sladké

Devices and accessories



Dobrý recept je iba polovica bitky. Spôsob varenia a kuchynské náčinie, ktoré použijeme, sú rovnako dôležité. Máme na výber niekoľko možností.


elektrická oplatka. Zvyčajne má formu obojstranného hriankovača so špeciálne tvarovaným povrchom potiahnutým teflónom. Nepriľnavý povlak zabraňuje lepeniu cesta a uľahčuje odstraňovanie hotových vaflí. Vaflovač má vstavaný termostat a farebné LED diódy indikujú, kedy môžete naliať cesto. Správne zahrievanie je predpokladom úspechu vaflí. vafle . Najjednoduchší spôsob je použiť zariadenie na vyprážanie oblátok, t. J. Čím väčší je výkon vaflovej žehličky, tým lepšie výsledky dosiahneme. Domáce spotrebiče tohto typu majú maximálny výkon 1 000 W, profesionál môže mať až dvakrát toľko. Preto doma musíme čakať dlhšie, kým sa oplatky dobre uvaria. Počas pečenia neotvárajte žehličku. To je veľmi dôležité!


panvica na vyprážanie oblátok - nalejte cesto a uzavrite obe časti - ale nie je napájaný elektrinou! Panvica, obvykle vyrobená z potiahnutého hliníka, je predhriata na sporáku. Pred nákupom skontrolujte, pre ktoré typy sporákov je výrobok vhodný. Výhodou tohto kuchynského spotrebiča je ľahké čistenie - umývadlo vafle umývame ako akékoľvek iné, čo nie je možné s elektrickým spotrebičom. Panvica na oplatky . Funguje to podobne


silikónová doska na pečenie. Je lacný, zaberá málo miesta a dá sa použiť vhodné do umývačky riadu. Výber silikónových foriem je veľký. Môžeme piecť vafle rôznych tvarov - klasické obdĺžnikové, štvorcové, okrúhle a dokonca aj v tvare srdca. Rúra . Tiež v ňom môžete piecť oplatky. Špeciálna Waffle nám pomôže piecť v rúre predhriatej na 180 ° C po dobu 15-20 minút.

Perfektné oblátky vyžadujú dobrý recept a správnu prípravu. Teplý, s množstvom doplnkov na výber, je skvelým dezertom pre celú rodinu.
Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi
© 2018 Všetky práva vyhradené
Vytvorené na Eshop-rychlo.skEshop-rychlo.sk