- Štítky blogu
- Zariadenie domácnosti
- Koberce
- taniere
- hrnčeky
- Kúpeľnové koberce
- Behúne
- pvc
- linoleu
- kúpelnové podložky
- koberce do izby
- umelá tráva
- koberce do chodby
- Jesenné trendy 2018
- Dizajn interiériu
- Doplnky do domácnosti
- šálky
- Plyšové koberce
- čalúnená textília
- Poťahové látky
- Poťahové látky na nábytok
- Provence
- Usporiadanie obývacej izby
- Nábytok
- Boxy a obedáre
- Riad
- Kuchynsky riad
- Nákup tovaru okamžite bez DPH
- Kuchynské drezy
- Bez DPH
- szco nakup bez dph
- Ako znížiť náklady
- Ako znížiť náklady na firmu
- Nákup bez DPH
- Nákup zo zahraničia
- tovar z Poľska bez DPH
- nakup bez dph v polsku
- nakup bez dph v zahranici
- nakup bez dph zo zahranicia
- nákup bez dph
- nákup bez dph v eu
- nakupovanie na firmu bez dph
- doplnky
- Drezy
- doplnky do domácnosti
- svietidlá
- osvetlenie
- hodiny
- zlaté doplnky
- Vodovodné batérie pod okno
Blog

10.09.2019
Boxy a obedáre
Doktor, strážca, zamestnanec čerpacej stanice - to je len niekoľko príkladov povolaní, ktoré zahŕňajú prácu na zmeny. Ako správne jesť pri práci v noc...
čítať celé

10.09.2019
Usporiadanie obývacej izby s kuchynkou v štýle Provence
Provensálsky štýl v byte je spojený s bielym, jemným šedým a svetlým drevom. Obývacia izba a kuchyňa sa dokonale hodia k tomuto typu usporiadania. Na ...
čítať celé

10.09.2019
Poťahové látky na nábytok do miestností - ako sa líšia?
Nábytok do obývacej izby je možné okrem iného čalúniť koža, velúr alebo Alcantara. Vykazujú rôzne vlastnosti, majú výhody a nevýhody. Výhodou pohovky ...
čítať celé
09.09.2019
Ako upiecť a smažiť bez tuku?
Vyprážanie a pečenie zlepšujú chuť jedál a ovplyvňujú ich vzhľad a arómu. Jedná sa o metódy tepelného spracovania známe po stáročia, ale nedávno sa našli cenzurované.
Škodlivý. Prečo?
Jednou z nevýhod týchto metód je absorpcia nadbytočného tuku výrobkami . Počas vyprážania a pečenia, najmä na sádle a oleji, sa obsah kalórií pripravenej misky niekoľkokrát zvyšuje, čo vedie k nárastu hmotnosti a prispieva k významnému zvýšeniu hladiny triglyceridov a zlého cholesterolu. Okrem toho počas tohto procesu dochádza k zmenám tuku, ako je polymerizácia, oxidácia, hydrolýza a cyklizácia, ktoré sú zdraviu škodlivé. Vznikajú peroxidy, ktoré majú vlastnosti voľných radikálov a môžu poškodiť bunky, čo prispieva k rozvoju aterosklerózy. a tvorbu rakoviny.
Vyprážanie a pečenie tiež spôsobuje stratu cenných vitamínov rozpustných v tukoch, ako sú A, D, E, K, ktoré sú citlivé na vysoké teploty. V dôsledku toho častá konzumácia takto pripravených jedál spôsobuje podráždenie čriev, žalúdka, pankreasu a žlčníka. Pretože vyprážané potraviny sa ťažko trávia, spôsobujú zmätok na krvných cievach a pečeni. Vedú k nadváhe, mastnej pečeni a hypercholesterolémii, t. J. K zvýšeniu hladiny cholesterolu v plazme, čo môže spôsobiť mnoho vážnych chorôb.
Smažte sa zdravo alebo ako?
Samozrejme, najlepšie bez tuku alebo s minimálnym množstvom. Ale je to možné? Ukazuje sa, že áno, a máme veľký výber jedál na vyprážanie a pečenie bez tuku. Odporúčame, čo by ste mali nájsť v kuchyni, aby ste si mohli vychutnať chuť pečených a vyprážaných jedál bez poškodenia zdravia.
Panvica
Najdôležitejšia vec je panvica. Na vyprážanie bez tuku sa najlepšie hodí špeciálny povlak nepriľnavý , čo znamená, že pokrmy na ňom vypnuté sa nelepia. Týmto povlakom môže byť teflon, keramika, žula alebo minerál.
Grilovacia panvica
Gril Pan je vynikajúca na prípravu grilovaných pokrmov po celý rok. Vďaka drážkam sa topiaci tuk neabsorbuje toľko v miske a zostáva na dne misky.
rímsky hrniec
Toto jedlo je ideálne na varenie mäsa, zeleniny, koláčov a mnohých ďalších potravín. Na prípravu jedla pomocou pary sa používajú špeciálne vlastnosti hliny, ktorej Rímsky hrniec. Nie je potrebné pridávať tuk ani olej, vďaka čomu si jedlo zachováva svoju prirodzenú arómu, vitamíny a mikroelementy. Pórovitá štruktúra misky umožňuje absorbovať vodu, ktorá sa potom počas pečenia odparuje. Nič nespáli a rúra zostane čistá.
Silikónová pekárska rohož
Silikón je žiaruvzdorný, takže je vynikajúci na pečenie. Porézna div
elektrický gril
Malý kompaktné grily je vhodný na použitie doma alebo na balkóne. Pozostávajú z dvoch rebrovaných vyhrievacích dosiek - hornej a dolnej. Výrobky sa umiestnia na spodnú dosku a pritlačia sa vekom. Vďaka tomu sa vybrané ingrediencie opekajú na oboch stranách a nemusia sa obracať tam a späť, a špeciálne profilované kanály v doske odvádzajú tavený tuk do odkvapkávacej misky, čo výrazne znižuje obsah tuku v pripravených pokrmoch. Týmto spôsobom môžete piecť mäso, ryby, zeleninu, chlieb a dokonca aj ovocie!